برای سوالات خود با ما تماس بگیرید
سوالات متداول
عسل درمانی یکی از روشهای طبیعی درمان است که از خواص دارویی و شفابخش عسل استفاده میکند. عسل، بهدلیل داشتن ترکیبات ضدباکتری، ضدالتهاب، آنتیاکسیدان و مواد مغذی، برای بهبود بسیاری از بیماریها و مشکلات بدن مفید است.
عسل چهل گیاه عسلی است که از شهد گلها و گیاهان متنوعی تهیه میشود، نه یک نوع گیاه خاص. زنبورها برای تولید این عسل از پوشش گیاهی متنوع یک منطقه تغذیه میکنند. این عسل به دلیل تنوع گیاهان، خواص درمانی گستردهای مانند تقویت سیستم ایمنی، بهبود گوارش و رفع التهاب دارد.
عسل با چای، آب جوش یا دمنوش قابل استفاده است، اما بهتر است دمای مایع زیر ۴۰ درجه سانتیگراد باشد تا خواص مفید عسل حفظ شود.
بله، رس بستن عسل (شکرک زدن) معمولاً نشانه اصل بودن و طبیعی بودن آن است. این پدیده به دلیل وجود گلوکز طبیعی در عسل رخ میدهد و به کیفیت یا خواص عسل آسیبی نمیزند. عسلهای طبیعی خام و بدون فرآوری بیشتر مستعد رس بستن هستند. با این حال، نوع گیاه و شرایط نگهداری نیز در رس بستن تأثیر دارد.
عسل تولیدی در ایران معمولاً از تنوع گیاهی بالا و مناطق طبیعی مختلف تهیه میشود که موجب ایجاد عسلهای خاص با طعمها و خواص منحصر بهفرد میشود. در مقایسه با عسلهای سایر کشورها، ممکن است عسل ایران کمتر تحت فرآوری صنعتی قرار گیرد و بیشتر طبیعی باشد. همچنین، عسل ایران ممکن است از گیاهان خاص بومی مانند آویشن، گون و زعفران تهیه شود که در عسل کشورهای دیگر کمتر دیده میشود.